www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

‘KAZANMAYI ÇOK İSTEDİK'

‘KAZANMAYI ÇOK İSTEDİK

Süper Amatör Lig B Grubu'nda zirve mücadelesinde Bağlarbaşı deplasmanından berabere ayrılan Kafkasspor`un Teknik Direktör Haluk Metin, kazanmayı çok istediklerini ancak başaramadıklarını söyledi.

 Süper Amatör Lig B Grubu’nda sonucu merakla beklenen 9. hafta maçında deplasman da Bağlarabaşıspor’a konuk olan Kafkasspor sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı.

 ‘ÇOK ZOR BİR GRUP’

Müsabakanın ardından açıklamalarda bulunan Kafkasspor Teknik Direktörü Haluk Metin, Bağlarbaşıspor`un dirençli bir takım olduğunu belirterek karşılaşmanın bekledikleri gibi geçtiğini söyledi. Kalan iki maça bakacaklarını belirten Metin, “Maç beklediğimiz gibi oldu. Rakip dirençliydi. Rakibimiz ikinci yarı 10 kişi kaldı. Kapanan ve çok koşan bir takıma karşı mücadele ettik. Böyle olacağını bekliyorduk. İki taraf da kazanmak için oynadı. Özellikle rakip 10 kişi kalınca pozisyon üretemedik. Maç berabere bitti. Artık önümüzdeki iki maça bakacağız. Bu grup çok zor bir grup” dedi.

 KÖTÜ VURUŞLAR SONUCU ETKİLEDİ

Kazanmak için sahaya çıktıklarını aktaran Metin, “İyi oyunculara sahibiz. Bütün oyuncularımız görevlerini yapacak olgunlukta. Mücadele bakımından doğru yaptık. Kötü vuruşlar bizi sonuca ulaştıramadı” şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19